Ajankohtaista

Seuraa toimintaamme myös kerhon facebook - sivuilta :
https://facebook.com/lohjan reserviupseerikerho ry
________________________________________________________________
Päivitetty 15.9.2022
1 - 30.9.2022 Maaottelumarssi.
Kun on suorittanut vähintään 10 kilometrin marssin, voi kirjata tuloksensa sähköiselle lomakkeelle, joka julkaistaan Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton verkkosivuilla. Kaikki osallistujat, jotka ovat suorittaneet vähintään 10 kilometrin marssin ja kirjanneet suorituksensa lomakkeelle, osallistuvat myös Varustelekan lahjakorttien ja RES & RUL -liittojen tuotepalkintojen arvontaan.
Lisätietoa tästä linkistä.
3.10.2022 klo 18:00 Kerhoilta.
Kerhoillan vieraana on Uudemnmaan Aluetoimiston päällikkö evl Markku Jämsä.Esitelmän aiheena on asevelvollisuus, käsittäen koko asevelvollisuusajan.
18.10.2022 vierailu Niinisalon Pohjankankaalle Tykistökoulun kovapanosammuntoihin.
"Nyt on tärkeä juttu!"
Olemme vihdoinkin saaneet vierailu mahdollisuuden Tykistökoulun kovapanosammuntoihin
Niinisalon Pohjankankaalle ti 18.10. klo 11.00 alkaen. Vierailu suoritetaan yhteiskuljetuksella ja kutsu lähtee tämän viestin myötä myös Vihdin, Nummi-Pusulan ja Lohjan Res.yhdistyksille sekä Jääkäritykistön killan jäsenille Hämeenlinnan seudulle. Mukaan mahtuu max. 60 jäsentä, joiden taustat on yhdistyksien johdon
tiedossa. Matka tehdään mennen tullen Hämeenlinnan kautta kolmostietä Ikaalisiin ja sieltä Jämijärven kautta Pohjankankaalle.

Olen avannut Karkkilan Reserviläiset/Res.liitto sivustolle tapahtumakalenteriin tapahtumailmoituksen, jonka kautta voi myös ilmoittautua, mutta tärkeintä on, että ilmoittaudut oman myös yhdistyksen puh.joht./sihteerille, joka kokoaa tiedot, joiden
perusteella matkajärjestelyt voidaan tehdä kuljetussuunnitelmineen. Retki kestää takuulla koko päivän, eikä ole mikään shoppailuretki. Ilmoittautuneille tulee täsmätietoa viikolla 40. Jääk.tyk.killan osalta asiaa hoitaa Ilkka Vahtokari.
Lisätietoja minulta joko puhelimitse 040/76 79 787 tai s-postin
kautta  tuomo.s.korpela@gmail.com"
terveisin Tuomo Korpela / Karkkilan Reserviläiset.
Tästä linkistä pääsee ilmoittautumaan !!

26.10.2022 klo 18:00 Kerhon sääntömääräinen syyskokous.
Syyskokouksessa valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja seuraavalle kaudelle. Valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Lisäksi vahvistetaan talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2023. Lisäksi muut sääntömääräiset asiat.
7.11.2022 klo 18:00 Kerhoilta.
Illan vieraana on eversti Eero Svanberg Maanpuolustuskorkeakoulusta. Hän käsittelee esitelmässään sotaa Ukrainassa sekä Naton vaikutusta Puolustusvoimiin ja Suomen puolustamiseen kriisitilanteessa.