Kerhohuoneisto

Kerhohuoneisto sijaitsee As.Oy Suurlohjankatu 31:n sisäpihalla , osoitteessa Suurlohjankatu 31 E - F , 08100 LOHJA.
Käyntiosoite Kontionkatu 8 , josta autokatoksen vierestä pääsee parhaiten suoraan kerhotilan ovelle. Autopaikkoja on rajoitetusti pysäköintipaikalla, kaikki ilman varattu - kylttiä ovat kuitenkin käytettävissä.
Lohjan Reserviupseerikerho omistaa huoneiston yhdessä Lohjan Maanpuolustusnaisten kanssa , upseerikerho 5/6 ja maanpuolustusnaiset 1/6 osakkeista.
Kerhotilan koko on n. 133 m2 , joka voidaan tarvittaessa jakaa kahteen yhtäsuureen osaan. Siellä on myös erillinen keittiö tarvikkeineen. Lisäksi käytettävissä on myös videotykki.
Kerhotilan vieressä on taloyhtiön nykyaikaiset saunatilat uima-altaineen.Tarvittaessa kerhoilta voidaan järjestää myös saunomisen merkeissä.
Kerhotilan yhteydessä oleva toimistotila on vuokrattu Koti - Kaunialan käyttöön ja he järjestävät kerhotiloissa tiistaisin veteraaneille suunnattua virkistystoimintaa.
Vuokraamme kerhotilaa yksityisille henkilöille ja yhteisöille erilaisia juhlatilaisuuksia tai kokouksia varten, tiloissa on istumapaikkoja n. 50 : lle henkilölle.Pienemmälle henkilömäärälle turvavälien pitäminen onnistuu helposti. 
Mikäli sinulla on kokous- tai juhlatilan tarvetta, käänny rohkeasti puoleemme !