Kerhohuoneisto

TÄMÄ ON KERHON VANHA VERKKOSIVU JA SE POISTUU KÄYTÖSTÄ! UUSI VERKKOSIVU LÖYTYY OSOITTEESTA https://www.rul.fi/lohja/

Kerhohuoneisto sijaitsee As.Oy Suurlohjankatu 31:n sisäpihalla , osoitteessa Suurlohjankatu 31 E - F , 08100 LOHJA.
Käyntiosoite Kontionkatu 8 , josta autokatoksen vierestä pääsee parhaiten suoraan kerhotilan ovelle. Autopaikkoja on rajoitetusti pysäköintipaikalla, kaikki ilman varattu - kylttiä ovat kuitenkin käytettävissä.
Kerhohuoneisto sijaitsee katutasolla ja autolla pääsee suoraan ovelle kiertämällä rakennuksen. Ulko-ovet ja samoinkuin sisäovet ovat leveitä, joten tila sopii myös liikuntarajoitteisille.
Lohjan Reserviupseerikerho omistaa huoneiston yhdessä Lohjan Maanpuolustusnaisten kanssa , upseerikerho 5/6 ja maanpuolustusnaiset 1/6 osakkeista.
Kerhohuoneiston koko on n. 133 m2 ,josta varsinainen juhlatila on n.100 m2 ja se voidaan tarvittaessa jakaa kahteen yhtäsuureen osaan. Siellä on myös erillinen keittiö tarvikkeineen. Lisäksi käytettävissä on myös videotykki. Tilan kalusteet voidaan järjestellä kulloisenkin tilaisuuden mukaan.
Kerhotilan yhteydessä oleva erillinen toimistotila on vuokrattu Koti-Kaunialan käyttöön.
Vuokraamme kerhotilaa yksityisille henkilöille ja yhteisöille erilaisia juhlatilaisuuksia tai kokouksia varten, tiloissa on istumapaikkoja n. 40 : lle henkilölle.Pienemmälle henkilömäärälle turvavälien pitäminen onnistuu helposti.
Tarjoilun saa kätevästi järjestettyä esim. yhteistyökumppaniltamme Lehmijärven Martoilta.
Mikäli sinulla on kokous- tai juhlatilan tarvetta, käänny rohkeasti puoleemme !

Alla kuvagalleria eri tilaisuuksista ja kerhohuoneiston sijainnista.